"De fremtidige fællesskaber" v/journalist, forfatter Karen Lumholt

Arrangør: Nysted Folkeuniversitet
Gode lokalsamfund gør en forskel. Når vi forsker i, hvad der gør mennesker lykkelige, er det tydeligt, at det ikke er at være kendt, men at være genkendt. Vi trives, når der både er nogen, der behøver os - og nogen, som vi ved, har lyst til at kere sig om os. Vi vil både give og gives til - og vi vil være en del af noget. Så hvorfor skaber vi ikke samfund, som tager højde for dette? Politikerne trækker i den forkerte retning med bureaukratiske systemer, der tingsliggør og fremmedgør mennesker. Men vi kan selv. Der hvor vi bor, kan vi skabe fremtidens fællesskaber, som både er økonomisk og socialt bæredygtige.
 
Holdnr.:
Tidspunkt: Søndag den 21. januar 2018 kl. 13.30
Adresse: Nysted Sognehus, Østergade 24 C, Nysted
Pris: Kr. 60 .-
Tilmelding: Ingen tilmelding

Ny viden i hele Nordjylland

Folkeuniversitetet i Aalborg
Indsigt, udvikling og oplevelser!

Folkeuniversitetet i Nordjylland tilbyder hvert år en perlerække af gode tilbud. Mød os i Aalborg og landsdelens mange komiteer; fra Skagen i nord til Hobro i syd.
Du kan altid finde en opdateret oversigt over arrangementerne i programmet, der udsendes i januar og august.

Se www.fuaalborg.dk der er opdateret med de mange tilbud.

Tilmeld dig Københavns forårsprogram

Folkeuniversitetet i København


Hjerneforskning, kalkmalerier, Beethovens klaversonater og danmarkshistorie. Det er blot nogle få af de mange emner, du kan fordybe dig i til foråret, når vi blænder op for et nyt semester på Folkeuniversitetet i København.

Tilmeldingen er åben!