Åndehuller - Finn Have

Arrangør: Randers Folkeuniversitet
Lise Jeppesen, museumsdirektør Randers Kunstmuseum

Gennem de sidste fire år har maleren Finn Have besøgt og arbejdet i en række større og mindre byer verden over; København, Stockholm, Helsinki, Hannover, Berlin, Budapest, Barcelona, Madrid, Venedig, London, New York, Sao Paulo, Nagoya m.fl. Han har søgt væk fra det hektiske storbyliv og opsøgt byens åndehuller, grønne områder og parker. Udstillingen ÅNDEHULLER der vises på Randers Kunstmuseum i efteråret 2017 viser Haves nye malerier, der belyser og gentænker naturens status i vores samfund. Gennem et rigt udvalg af billeder tager foredraget os på en rejse ind storbyernes åndehuller, og ser på de sociale og miljømæssige faktorer der er forbundet med parkerne og de nye urbane haver som man ser skyde op verden over.
Kristrup Højskoleforening
 
Holdnr.:
Tidspunkt: Tirsdag den 21. november kl. 10.30 – 13.30
Adresse: Kristrup Sognegård, Ørneborgvej 5, 8960 Randers SØ
Pris: Kr. 80 kr. .-
Tilmelding: Ingen

Ny viden i hele Nordjylland

Folkeuniversitetet i Aalborg
Indsigt, udvikling og oplevelser! Folkeuniversitetet i Nordjylland tilbyder hvert år en perlerække af gode tilbud. Mød os i Aalborg og landsdelens mange komiteer; fra Skagen i nord til Hobro i syd.
Du kan altid finde en opdateret oversigt over arrangementerne i programmet, der udsendes i januar og august. Se www.fuaalborg.dk der er opdateret med de mange tilbud.